Please click here to update your browser before visiting this site

Corona

Vi har nu igen åbent for siddende gæster med reduceret siddepladser og mere plads mellem gæsterne, og der kan stadig bestilles take-away.

Man skal have mundbind på når man kommer ind i restauranten.

Vi tager i øjeblikket kun imod selskaber med op til 10 gæster.

Køkkenet har åbent alle dage fra kl. 17:00 til 21:00, og restauranten til 22:00.

Med udgangspunkt i fødevarestyrelsens udmeldinger omkring at man ikke bliver smittet via maden, og regeringens tiltag holder vi i den kommende periode åbent som sædvanligt under coronavirus tiden.

Vi tager alle de forholdsregler der kan tages og følger retningslinjerne fra fødevarestyrelsen for at sikre en sikker service og behandling af vores gæster og medarbejdere, og vi desinficere løbende restauranten og køkkenet i løbet af dagen.

Du kan bestille take-away til afhentning på 78707877 eller du kan bestille take away til levering igennem Just-Eat og Wolt.

Vesterbro:

Nørrebro:

Indisk Restaurant i København på Nørrebro og Vesterbro

Besøg en af vores 2 indiske restauranter i København. Tag en tur forbi Nørrebro og nyd god indisk mad, mens du kigger ned, og betragter livet på den pulserende Nørrebrogade. Du kan også besøge vores indiske restauration på den hippe del af Vesterbro omkring Halmtorvet, blot et stenkast fra Kødbyen. Begge steder er et godt udgangspunkt at tage videre fra ud i byen.