Please click here to update your browser before visiting this site

Coronavirus

Vi har åbent for take-away og restauranten.

Man skal fremvise et coronapas for sidde og spise i restauranten.

Man skal have mundbind på når man kommer ind i restauranten og mens man er stående, men man kan tage det af når man sidder ned.

Køkkenet har åbent alle dage fra kl. 17:00 til 21:30.

Restauranten lukker kl. 22:00

Se vores hele vores menukort på https://www.tandoori-masala.dk/menukort/

Sikkerhed under coronavirus

Med udgangspunkt i fødevarestyrelsens udmeldinger omkring at man ikke bliver smittet via maden, og regeringens tiltag holder vi i den kommende periode åbent som sædvanligt under coronavirus tiden.

Vi tager alle de forholdsregler der kan tages og følger retningslinjerne fra fødevarestyrelsen for at sikre en sikker service og behandling af vores gæster og medarbejdere, og vi desinficere løbende restauranten og køkkenet i løbet af dagen.

Take-away under coronavirus

Afhentning

Du kan bestille take-away til afhentning på 78707877 eller i restauranten.

Levering

Vesterbro:

Nørrebro:

Såfremt man er syg eller i karantæne kan bestille kontakt-fri levering hos Wolt, hvor chaufførerne ligger maden udenfor jeres dør.

Indisk Restaurant i København på Nørrebro og Vesterbro

Besøg en af vores 2 indiske restauranter i København. Tag en tur forbi Nørrebro og nyd god indisk mad, mens du kigger ned, og betragter livet på den pulserende Nørrebrogade. Du kan også besøge vores indiske restauration på den hippe del af Vesterbro omkring Halmtorvet, blot et stenkast fra Kødbyen. Begge steder er et godt udgangspunkt at tage videre fra ud i byen.