HISTORIEN BAG TANDOORI MASALA

Mahmood Ul-Hussain, kom til Danmark i 1970’erne. Han blev født i en by uden for Rawalpindi i Pakistan, men boede det meste af sin ungdom i England, hvor han fik sin oplæring på en indisk restaurant i Yorkshire.

Da Mahmood kom til Danmark, startede han ikke med hans store passion som var madlavning, men var svejser på en kagefabrik i Albertslund. Nogle år efter ankomsten, gik Hussains drøm i opfyldelse, og han åbnede sit første lille sted i Burmeistergade på Christianshavn – en grillbar med traditionel fastfood samt et lille udvalg af indiske og pakistanske specialiteter.

I 1995 fik Mahmood sin største drøm opfyldt, da han åbnede den indiske restaurant “Indian Mahal” i Tårbæk nord for København. Hussain drev denne restaurant samtidig med, at han udvidede med andre restauranter i København. Efter Hussain afhændede restauranterne i Tårbæk og København, koncentrerede han sig om hans nye restaurant Tandoori Masala på Halmtorvet 5, der slog dørene op den 29. august 1999. Efter nogle år, fik restauranten gode anmeldelser fra aviser, blade og tv, som Politiken, Berlingske Tidende, B.T, Jyllands-Posten, Femina, Smag og Behag, TV2 Lorry og til sidst “Great Curry Master” diplom fra “Burning Ring Worldwide Gourmet Association”.

I 2008 overtog Mahmood en af Danmarks første indiske restaurant, Kashmir fra 1980’erne på Nørrebrogade som efter egennemgribende renovering blev til Tandoori Masalas seneste restaurant.

I dag driver familien restauranter på Halmtorvet og Nørrebrogade efter Mahmoods død i 2012, mens hans sjæl og ånd stadig leder Tandoori Masala

LÆS VORES ANMELDELSER

Tandoori Masala har gennem de seneste år fået flotte anmeldelser hos aviser, blade og tv. På nedenstående links kan du læse vores anmeldelser.

Titlen ”Great Curry Master” givet af Burning Ring Worldwide Gourmet Association, betyder at Tandoori Masalas madlavning er af en høj standard samt god service.