Please click here to update your browser before visiting this site

Indisk catering i København og hovedstadsområdet

Indisk mad ud af huset; Spændende indisk catering til enhver lejlighed!

Indisk catering til alle former for arrangementer, hvad enten det er i privat eller virksomhedsregi. Vi rådgiver gerne omkring menuer, ud fra hvilken type af arrangement du ønsker at afholde.
Byd dine gæster på en kulinarisk indisk madoplevelse. Bestil lækker indisk catering til dit næste arrangement, fødselsdag, konfirmation, julefrokost, reception, barnedåb eller fest. Så er du sikker på, at maden bliver et hit.
Vi har i over 20 år leveret indisk catering til mange virksomheder og private hjem, og vi kan garantere at kvaliteten er i top ligesom du kender den fra restauranterne.
Ingen catering er for stort eller lille til os, så hvad enten det er 5, 10, 20, 100 eller 500 gæster til jeres event, så klarer vi den. Maden er altid varm og klar ved levering eller afhentning, hvorfor det ikke kræver genopvarmning eller andet. Vi anbefaler I afhenter eller får levering tæt på spisetidspunktet. Vælg ud fra en af vores catering-menuer og oplev forskellige retter fra det indiske køkken og få kulinarisk madoplevelse eller se vores menukortet igennem for inspiration til jeres catering.  http://www.tandoori-masala.dk/menukort Du kan også vælge at få sammensat en indisk catering menu efter dine egne ønsker med jeres yndlings indisk mad. Skriv til os med jeres præferencer, så vender vi tilbage et forslag og et uforpligtende tilbud.

Cateringmenu 1

DKK 175,-

Hovedretter

Butter Chicken: Karryret med smør, fløde, mandler og krydderier

Lamb Curry: Traditionel karryret i sovs og krydderier

Palak Allo: Spinat med kartofler og krydderier

Tilbehør

Stegte basmatiris med milde krydderier

Butter naan: Fladbrød lavet af hvedemel med smør

Let krydret salatblanding

Mynte chutney

Cateringmenu 2

DKK 250,-

Forret

Samosa: Krydrede kartofler og ærter blanding stegt i en sprød hvedemels dej.

Hovedretter

Chicken Shahi Korma: Karryret med fløde, kokos, mandler, cashewnødder og krydderier

Balti Lamb: Ret med lamb, sovs, løg, tomater, hvidløg, ingefær, peberfrugt og krydderier stegt ved en høj temperatur.

Daal: Linser tilberedt med krydderier.

Tilbehør

Stegte basmatiris med milde krydderier

Butter naan: Fladbrød lavet af hvedemel med smør

Let krydret salatblanding

Mynte chutney


Sådan foregår din catering

  1. Send os e-mail på [email protected] om dit arrangement med dato, spisetidspunkt og leveringsadresse samt jeres ønsker til maden
  2. Vælg en cateringmenu eller vi kan sammensætte en menu som I ønsker
  3. Vi leverer og sætter det gerne op, så det er klar at blive spist. Maden bliver transporteret i varmekasser, og leveres i aluminiumsbakker. Disse kan enten smides ud bagefter, eller flyttes over i pænere service
Leveringsomkostninger i København 200,- og udenfor København 300,- Vi leverer maden i engangsemballage som man kan servere fra og smide ud efterfølgende.

Indisk Restaurant i København på Nørrebro og Vesterbro

Besøg en af vores 2 indiske restauranter i København. Tag en tur forbi Nørrebro og nyd god indisk mad, mens du kigger ned, og betragter livet på den pulserende Nørrebrogade. Du kan også besøge vores indiske restauration på den hippe del af Vesterbro omkring Halmtorvet, blot et stenkast fra Kødbyen. Begge steder er et godt udgangspunkt at tage videre fra ud i byen.