Catering
Catering til alle former for arrangementer, hvad enten det er i privat eller virksomhedsregi.
Ring til os
Skriv til os

Vælg forretning

København NKøbenhavn V

Indisk Catering | København og hovedstadsområdet

Gør dit næste arrangement til en succes, og overrask dine gæster med en indisk madoplevelse lidt ud over det sædvanlige. Vores catering-menuer er perfekte til dig der skal holde privat fest, som en lille fødselsdag, eller til dig der søger en ny smagsoplevelse til et større selskab i dit firma.

Derfor Indisk catering – vi har samlet 6 skarpe

Mangfoldighed af smagsoplevelser: 

Indisk mad er kendt for sin mangfoldighed og kompleksitet i smag. Ved at bestille indisk catering kan du introducere dine gæster til en verden af forskellige smagsoplevelser, fra krydrede retter til søde desserter.

Vegetar- og veganervenligt: 

Mange indiske retter er naturligt vegetariske eller kan let laves veganske, hvilket er en stor fordel, hvis du har gæster med forskellige kostbehov.

Det sunde valg: 

Indiske retter er ofte fyldt med grøntsager og krydderier, der er kendt for deres sundhedsmæssige fordele.

Unikt og mindeværdigt: 

Hvis dine gæster er vant til mere traditionel dansk mad, kan indisk mad give dem en unik og mindeværdig oplevelse.

Brug tiden på dine gæster 

Ved at bestille catering kan du fokusere på at være vært for festen i stedet for at bruge tid i køkkenet. Cateringfirmaer tager sig af alt fra madlavning til levering og nogle gange endda opsætning og oprydning.

Udvalg af autentisk indisk mad. Udsøgte retter fra det indiske køkken bestående af friske råvarer til brug i indisk catering og take away
Udvalg af autentisk indisk mad. Udsøgte retter fra det indiske køkken bestående af friske råvarer til brug i indisk catering og take away

Vi gør festen til noget særligt, ved at bringe indisk madkultur til dit næste virksomheds- eller private arrangement

Vi leverer udsøgte retter og vel tilberedt lækker indisk mad når du skal holde fest. Vores restaurant har forberedt nogle perfekte menuforslag, der sikrer, at der er noget for enhver smag.

Mad fra Indien er krydret – men lad ikke krydderierne holde dig tilbage – vi griber dig

Det er ingen hemmelighed at indisk mad er krydret. Men det er så meget mere end blot krydderier og karry. Derfor kan restauranten sagtens tilpasse dine menuer, og få den tilberedt, så alle kan være med – også børnene.

Sådan foregår din catering

  1. Send os e-mail på [email protected] om dit arrangement med dato, spisetidspunkt og leveringsadresse samt jeres ønsker til maden.
  2. Vælg en cateringmenu eller vi kan sammensætte en menu som I ønsker.
  3. Vi leverer og sætter det gerne op, så det er klar at blive spist. Maden bliver transporteret i varmekasser, og leveres i aluminiumsbakker. Disse kan enten smides ud bagefter, eller flyttes over i pænere service.

Leveringsomkostninger i København 250,- og udenfor København 400,-Vi leverer maden i engangsemballage som man kan servere fra og smide ud efterfølgende.

Hvis der er spørgsmål, kan der også ringes angående catering på 26513973.

For mere inspiration se vores menukort