Catering
Catering til alle former for arrangementer, hvad enten det er i privat eller virksomhedsregi.
Ring til os
Skriv til os

Vælg forretning

København NKøbenhavn V

Indisk catering i København- og hovedstadsområdet

Indisk mad ud af huset; spændende indisk catering til enhver lejlighed!

Indisk catering til alle former for arrangementer, hvad enten det er i privat eller virksomhedsregi. Vi rådgiver gerne omkring menuer, ud fra hvilken type af arrangement du ønsker at afholde.

Byd dine gæster på en kulinarisk indisk madoplevelse. Bestil lækker indisk catering til dit næste arrangement, fødselsdag, konfirmation, julefrokost, reception, barnedåb eller fest. Så er du sikker på, at maden bliver et hit.

Vi har i over 20 år leveret indisk catering til mange virksomheder og private hjem, og vi kan garantere at kvaliteten er i top ligesom du kender den fra restauranterne.

Ingen catering er for stort eller lille til os, så hvad enten det er 5, 10, 20, 100 eller 500 gæster til jeres event, så klarer vi den. Maden er altid varm og klar ved levering eller afhentning, hvorfor det ikke kræver genopvarmning eller andet.

Vi anbefaler I afhenter eller får levering tæt på spisetidspunktet. Vælg ud fra en af vores catering-menuer og oplev forskellige retter fra det indiske køkken og få kulinarisk madoplevelse eller se vores menukortet igennem for inspiration til jeres catering.

Du kan også vælge at få sammensat en indisk catering menu efter dine egne ønsker med jeres yndlings indisk mad. Skriv til os med jeres præferencer, så vender vi tilbage et forslag og et uforpligtende tilbud.

Sådan foregår din catering

  1. Send os e-mail på [email protected] om dit arrangement med dato, spisetidspunkt og leveringsadresse samt jeres ønsker til maden.
  2. Vælg en cateringmenu eller vi kan sammensætte en menu som I ønsker.
  3. Vi leverer og sætter det gerne op, så det er klar at blive spist. Maden bliver transporteret i varmekasser, og leveres i aluminiumsbakker. Disse kan enten smides ud bagefter, eller flyttes over i pænere service.

Leveringsomkostninger i København 250,- og udenfor København 400,- Vi leverer maden i engangsemballage som man kan servere fra og smide ud efterfølgende.

Hvis der er spørgsmål, kan der også ringes på 26513973.