Selskaber
Hold selskabet på en af vores to restauranter i København, og nyd god mad i hyggelige omgivelser.
Ring til os

Vælg forretning

København NKøbenhavn V

Vores køkkenchef har kombineret en spændende selskabsmenu til både private- og virksomhedsarrangementer

Hold selskabet på en af vores to restauranter i København, og nyd god indisk mad i hyggelige omgivelser. Vi kan tage imod selskaber med op til 30 gæster på Halmtorvet og med op til 50 gæster på Nørrebrogade.

I kan som selskab holde jeres arrangementer såsom forretningsmiddag konfirmationsmiddag eller fødselsdagsmiddag hos os. I er også velkommen til at medbringe en lagkage.

Når I er mange omkring bordet som et selskab, ønsker vi at servere en særlig menu, hvor I kan opleve forskellige retter fra hele det indiske køkken; fra forretter til curries og naturligvis til den søde tand. Der kan dog også bestiles fra vores a la carte menukort, men det tager lidt længere tid.

I har mulighed for at bestille en af vores nedenstående forud kombinerede selskabsmenuer. Menuer til selskaber kan også bestilles vegetarisk.

Sammensæt din egen menu

Hvis ingen af de sammensætter menuer falder i jeres smag, så kan I også kontakte os og vi kan hjælpe jer med at få sammensat en menu, der imødekommer jeres ønsker og præferencer, så I kan få den.

Forudbestilling skal helst ske senest kl. 15

Menuerne kræver lidt mere forberedelse, hvorfor forudbestilling anbefales for at sikre at I får en god oplevelse. Ved bordbestilling over 10-12 gæster bliver I anvist flere borde, men tæt på hinanden. Endelig antal af gæster kan justeres frem til selve dagen. I kan naturligvis også bestilles mad fra vores a la menukort til selskaber, men må påregne lidt ekstra ventetid.