Selskaber
Hold selskabet på en af vores to restauranter i København, og nyd god mad i hyggelige omgivelser.
Ring til os

Vælg forretning

København NKøbenhavn V

Selskaber

Vi tager imod selskaber. Hold dit næste selskab på en af vores hyggelige restauranter i København med dejlig indisk mad

Er du på jagt efter det ideelle sted at afholde dit næste selskab i København? Så glem de kedelige selskabslokaler, og afhold selskabet

Hos os får du en autentisk og mindeværdig indisk oplevelse på enten Nørrebro eller Vesterbro. Med vores veltilberedte selskabsmenuer, skaber vi rammerne for en fantastisk aften med dine gæster.

En dejlig aften i hyggelige rammer

Gør dit næste arrangement til en succes uden store armbevægelser. Vi huser både mindre selskaber for familie og venner, samt store selskaber i forbindelse med virksomhedsarrangementer.

Vores restaurant på Nørrebro kan rumme 50 gæster, og vores restaurant på Vesterbro kan rumme 40 gæster.

Er i mange kan hele restauranten bookes, hvis I er i god tid.

To Lokationer, Samme Fantastiske Oplevelse

Med to centralt beliggende restauranter i København, er vi altid tæt på, uanset om du befinder dig på Nørrebro eller Vesterbro. Vores restaurationer er indrettet med en atmosfære, der kombinerer den indiske kultur med den moderne københavnske stil, og skaber perfekte rammer til ethvert arrangement.

Hos os kommer du udenom kedelige selskabslokaler idet vores selskaber afvikles på selve restauranten. Du får derfor oplevelsen af at være en tur i byen med dine venner og familie, og vores centrale placering giver god mulighed for at drage videre ud i det Københavnske natteliv.

Fra Frokost til Sen Aften

Begge vores restauranter er åbne fra frokost til sen aften, så uanset hvornår dit arrangement falder, er vi klar til at tage imod dig og dine gæster. 

Du kan nyde alt fra en afslappet frokost til en livlig aften med lækker mad og god stemning for hele selskabet.

En mangfoldig selskabsmenu af friske råvarer, snacks og mange muligheder

Vores erfarne kokke har sammensat et udvalg af selskabsmenuer, der tager afsæt i traditionelle indiske retter. 

Menuerne er designet til at blive serveret i ‘Family style’, hvor gæsterne kan dele og smage forskellige retter, hvilket skaber en afslappet og hyggelig stemning ved bordet. 

Alle retter er lavet med friske, kvalitetsråvarer og krydret med autentiske indiske krydderier.

Derfor bør du holde dit næste selskab indisk

Det autentiske indiske køkken danner rammen for en god fest og en fantastisk middag

Indisk mad er kendt for sin dybde af smag og aroma. 

Vores kokke har mange års erfaring og stor passion for at formidle det autentiske indiske køkken. Uanset om du er til det krydrede, det søde, det sure eller det bitre, har vi noget for enhver smag.

Et Udvalg af Drikkevarer til enhver smag

Vores bar er fyldt med et omfattende udvalg af både indiske og internationale drikkevarer. Vores veluddannede personale kan anbefale passende drikkevarer til dine retter, lige fra de lækre indiske øl til vores brede udvalg af vine. Skulle du ønske en cocktail klarer vi også den.

Og selvfølgelig har vi et bredt udvalg af alkoholfrie drikkevarer.

Større selskaber og arrangementer

Vi forstår vigtigheden af at gøre dit arrangement unikt og mindeværdigt. Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger til dit selskab, hvor vi tager højde for alle detaljer, lige fra menuvalg til dekorationer.

Ved selskaber på 10 gæster eller flere, skal menuen venligst aftales på forhånd, og vælges af hele selskabet. 

Vi kan tilbyde følgende forslag, men I er også velkommen til at sammensætte jeres egen menu, ud fra vores a la carte menukort til de anførte priser, blot menuen er ens til hele selskabet. 

For alle forespørgsler og reservationer, bedes I venligst kontakte vores booking afdeling på [email protected] eller 26513973.

Se også vores menukort hvis I ønsker at ændre retterne i selskabsmenuen