Please click here to update your browser before visiting this site

Vores køkkenchef har kombineret en spændende selskabsmenu til enhver smag

Selskaber til både private- og virksomhedsarrangementer

Hold selskabet på en af vores to restauranter i København, og nyd god indisk mad i hyggelige omgivelser. Vi kan tage imod selskaber med op til 44 gæster på Halmtorvet og med op til 50 gæster på Nørrebrogade.U

I kan som selskab holde jeres arrangementer såsom forretningsmiddag konfirmationsmiddag eller fødselsdagsmiddag hos os. I er også velkommen til at medbringe en lagkage.

Når I er mange omkring bordet som et selskab, ønsker vi at servere en særlig menu, hvor I kan opleve forskellige retter fra hele det indiske køkken; fra forretter til curries og naturligvis til den søde tand. Der kan dog også bestiles fra vores a la carte menukort, men det tager lidt længere tid.

I har mulighed for at bestille en af vores nedenstående forud kombinerede selskabsmenuer. Menuer til selskaber kan også bestilles vegetarisk. Menu 2, 4 og 6 er vegetarisk og vi har også mulighed for at tilbyde veganske menuer ved at skifte retterne ud.

Sammensæt din egen menu

Hvis ingen af de sammensætter menuer falder i jeres smag, så kan I også kontakte os og vi kan hjælpe jer med at få sammensat en menu, der imødekommer jeres ønsker og præferencer, så I kan få den


Selskabsmenu 1

DKK 200,-

Forret

Pappadams og chutney: Stegte, krydrede og sprøde fladbrød lavet af linse-og rismel serveret med assorterede chutneys

Hovedretter

Butter Chicken: Karryret med smør, fløde, mandler og krydderier

Balti Lamb: Balti betyder spand, og retterne er karakteriseret ved, at kød, sovs, løg, tomater, hvidløg, ingefær, peberfrugt og krydderier er stegt ved en høj temperatur

Tilbehør

Stegte basmatiris med milde krydderier

Butter naan, fladbrød lavet af hvedemel med smør bagt i ovn

Let krydret salatblanding

Let krydret yoghurt med agurk, tomat og kartoffel

Selskabsmenu 2

DKK 200,-

Forret

Pappadams og chutney: Stegte, krydrede og sprøde fladbrød lavet af linse-og rismel serveret med assorterede chutneys

Hovedretter

Navratan Korma: Karryret med blandet grøntsager, kartofler, paneer (ost), frugt, nødder, kokossmør og krydderier.

Achari Baingan Aloo: Aubergine og kartofler med krydderier.

Tilbehør

Stegte basmatiris med milde krydderier

Butter naan, fladbrød lavet af hvedemel med smør bagt i ovn

Let krydret salatblanding

Let krydret yoghurt med agurk, tomat og kartoffel

Selskabsmenu 3

DKK 275,-

Forret

Pappadams og chutney: Stegte, krydrede og sprøde fladbrød lavet af linse-og rismel serveret med assorterede chutneys

Sabzi Samosa: Krydrede kartofler og ærter blanding stegt i en sprød hvedemelsdej

Hovedretter

Chicken Korma: Karryret med fløde, kokos, mandler, cashewnødder og krydderier

Lamb Sizzler: Sizzlerretten er langtidsmarinerede i krydret yoghurt, hvorefter de grilles og lynsteges med en garniture af løg og peberfrugt. Serveres på en varm jernplade.

Tilbehør

Stegte basmatiris med milde krydderier

Butter naan, fladbrød lavet af hvedemel med smør bagt i ovn

Let krydret salatblanding

Let krydret yoghurt med agurk, tomat og kartoffel

Dessert

Mitha

Selskabsmenu 4

DKK 275,-

Forret

Pappadams og chutney: Stegte, krydrede og sprøde fladbrød lavet af linse-og rismel serveret med assorterede chutneys

Sabzi Samosa: Krydrede kartofler og ærter blanding stegt i en sprød hvedemelsdej

Hovedretter

Butter Paneer: Hjemmelavet ost tilberedt i smør med krydderier og krydderurter

Ghobi Aloo: Blomkål og kartofler tilberedt i sovs.

Tilbehør

Stegte basmatiris med milde krydderier

Butter naan, fladbrød lavet af hvedemel med smør bagt i ovn

Let krydret salatblanding

Let krydret yoghurt med agurk, tomat og kartoffel

Dessert

Mitha

Selskabsmenu 5

DKK 400,-

Velkomstdrink

Gin & Tonic

Forret

Pappadams og chutney: Stegte, krydrede og sprøde fladbrød lavet af linse-og rismel serveret med assorterede chutneys

Sabzi Samosa: Krydrede kartofler og ærter blanding stegt i en sprød hvedemelsdej

Mellemret

Prawn Sizzler med naan brød: Sizzlerret med rejer er langtidsmarinerede i krydderier, hvorefter de grilles og lynsteges med en garniture af løg og peberfrugt serveret med naan brød

Hovedretter

Butter Chicken: Karryret med smør, fløde, mandler og krydderier

Balti Lamb: Balti betyder spand, og retterne er karakteriseret ved, at kød, sovs, løg, tomater, hvidløg, ingefær, peberfrugt og krydderier er stegt ved en høj temperatur

Tilbehør

Stegte basmatiris med milde krydderier

Butter naan, fladbrød lavet af hvedemel med smør bagt i ovn

Tandoori roti, fladbrød af fuldkornshvedemel bagt i ovn

Let krydret salatblanding

Let krydret yoghurt med agurk, tomat og kartoffel

Dessert og chai

Mitha, hjemmelavet indisk dessert

Chai, hjemmelavet indisk te

Selskabsmenu 6

DKK 400,-

Velkomstdrink

Gin & Tonic

Forret

Pappadams og chutney: Stegte, krydrede og sprøde fladbrød lavet af linse-og rismel serveret med assorterede chutneys

Sabzi Samosa: Krydrede kartofler og ærter blanding stegt i en sprød hvedemelsdej

Mellemret

Paneer Sizzler med naan brød: Sizzlerret med ost er langtidsmarinerede i krydderier, hvorefter de grilles og lynsteges med en garniture af løg og peberfrugt serveret med naan brød

Hovedretter

Butter Paneer: Hjemmelavet ost tilberedt i smør med krydderier og krydderurter

Ghobi Aloo: Blomkål og kartofler tilberedt i sovs.

Tilbehør

Stegte basmatiris med milde krydderier

Butter naan, fladbrød lavet af hvedemel med smør bagt i ovn

Let krydret salatblanding

Let krydret yoghurt med agurk, tomat og kartoffel

Dessert og chai

Mitha, hjemmelavet indisk dessert

Chai, hjemmelavet indisk te


Forudbestilling skal helst ske senest kl. 15

Menuerne kræver lidt mere forberedelse, hvorfor forudbestilling anbefales for at sikre at I får en god oplevelse. Ved bordbestilling over 10-12 gæster bliver I anvist flere borde, men tæt på hinanden. Endelig antal af gæster kan justeres frem til selve dagen. I kan naturligvis også bestilles mad fra vores a la menukort til selskaber, men må påregne lidt ekstra ventetid.

Klik og se vores a la carte menukort

Kontakt os

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dit selskab? Kontakt os for råd og vejledning på telefon +45 78 70 78 77 eller på e-mail [email protected] 

Indisk Restaurant i København på Nørrebro og Vesterbro

Besøg en af vores 2 indiske restauranter i København. Tag en tur forbi Nørrebro og nyd god indisk mad, mens du kigger ned, og betragter livet på den pulserende Nørrebrogade. Du kan også besøge vores indiske restauration på den hippe del af Vesterbro omkring Halmtorvet, blot et stenkast fra Kødbyen. Begge steder er et godt udgangspunkt at tage videre fra ud i byen.