Please click here to update your browser before visiting this site

Vores køkkenchef har kombineret en spændende selskabsmenu til enhver smag

Selskaber til både private- og virksomhedsarrangementer

Hold selskabet på en af vores to restauranter i København, og nyd god mad i hyggelige omgivelser. I har mulighed for at bestille vores forud kombinerede selskabsmenuer eller kontakte os for at sammensætte en menu, der imødekommer jeres ønsker.

Når I er mange omkring bordet, serverer vi en særlig menu, hvor I kan opleve forskellige retter fra hele det indiske køkken; fra forretter til curries og naturligvis til den søde tand.


Selskabsmenu 1

DKK 175,-

Forret

Pappadams og chutney: Stegte, krydrede og sprøde fladbrød lavet af linse-og rismel serveret med assorterede chutneys

Hovedretter

Chicken Tikka Sizzler: Sizzlerret med kyllingefiletstykker er langtidsmarinerede i krydret yoghurt, hvorefter de grilles og lynsteges med en garniture af løg og peberfrugt. Serveres på en varm jernplade

Lamb Korma: Karryret med fløde, kokos, mandler, cashewnødder og krydderier

Tilbehør

Stegte basmatiris med milde krydderier

Tandoori roti, fladbrød af fuldkornshvedemel bagt i ovn

Let krydret salatblanding

Let krydret yoghurt med agurk, tomat og kartoffel

Selskabsmenu 2

DKK 175,-

Forret

Pappadams og chutney: Stegte, krydrede og sprøde fladbrød lavet af linse-og rismel serveret med assorterede chutneys

Hovedretter

Daal, linser tilberedt med krydderier

Palak Paneer, spinat tilberedt med hjemmelavet ost og krydderier

Tilbehør

Stegte basmatiris med milde krydderier

Butter naan, fladbrød lavet af hvedemel med smør bagt i ovn

Tandoori roti, fladbrød af fuldkornshvedemel bagt i ovn

Let krydret salatblanding

Let krydret yoghurt med agurk, tomat og kartoffel

Selskabsmenu 3

DKK 250,-

Forret

Pappadams og chutney: Stegte, krydrede og sprøde fladbrød lavet af linse-og rismel serveret med assorterede chutneys

Sabzi Samosa: Krydrede kartofler og ærter blanding stegt i en sprød hvedemelsdej

Hovedretter

Butter Chicken: Karryret med smør, fløde, mandler og krydderier

Balti Lamb: Balti betyder spand, og retterne er karakteriseret ved, at kød, sovs, løg, tomater, hvidløg, ingefær, peberfrugt og krydderier er stegt ved en høj temperatur

Tilbehør

Stegte basmatiris med milde krydderier

Butter naan, fladbrød lavet af hvedemel med smør bagt i ovn

Tandoori roti, fladbrød af fuldkornshvedemel bagt i ovn

Let krydret salatblanding

Let krydret yoghurt med agurk, tomat og kartoffel

Dessert

Selskabsmenu 4

DKK 250,-

Forret

Pappadams og chutney: Stegte, krydrede og sprøde fladbrød lavet af linse-og rismel serveret med assorterede chutneys

Sabzi Samosa: Krydrede kartofler og ærter blanding stegt i en sprød hvedemelsdej

Hovedretter

Butter Paneer: Hjemmelavet ost tilberedt i smør med krydderier og krydderurter

Balti Sabzi: Balti betyder spand, og retterne er karakteriseret ved, at grøntsagerne, sovs, løg, tomater, hvidløg, ingefær, peberfrugt og krydderier er stegt ved en høj temperatur

Tilbehør

Stegte basmatiris med milde krydderier

Butter naan, fladbrød lavet af hvedemel med smør bagt i ovn

Tandoori roti, fladbrød af fuldkornshvedemel bagt i ovn

Let krydret salatblanding

Let krydret yoghurt med agurk, tomat og kartoffel

Dessert

Selskabsmenu 5

DKK 350,-

Velkomstdrink

Gin & Tonic

Forret

Pappadams og chutney: Stegte, krydrede og sprøde fladbrød lavet af linse-og rismel serveret med assorterede chutneys

Sabzi Samosa: Krydrede kartofler og ærter blanding stegt i en sprød hvedemelsdej

Mellemret

Prawn Sizzler med naan brød: Sizzlerret med rejer er langtidsmarinerede i krydderier, hvorefter de grilles og lynsteges med en garniture af løg og peberfrugt serveret med naan brød

Hovedretter

Butter Chicken: Karryret med smør, fløde, mandler og krydderier

Balti Lamb: Balti betyder spand, og retterne er karakteriseret ved, at kød, sovs, løg, tomater, hvidløg, ingefær, peberfrugt og krydderier er stegt ved en høj temperatur

Tilbehør

Stegte basmatiris med milde krydderier

Butter naan, fladbrød lavet af hvedemel med smør bagt i ovn

Tandoori roti, fladbrød af fuldkornshvedemel bagt i ovn

Let krydret salatblanding

Let krydret yoghurt med agurk, tomat og kartoffel

Dessert og chai

Mitha, hjemmelavet indisk dessert

Chai, hjemmelavet indisk te

Selskabsmenu 6

DKK 350,-

Velkomstdrink

Gin & Tonic

Forret

Pappadams og chutney: Stegte, krydrede og sprøde fladbrød lavet af linse-og rismel serveret med assorterede chutneys

Sabzi Samosa: Krydrede kartofler og ærter blanding stegt i en sprød hvedemelsdej

Mellemret

Paneer Sizzler med naan brød: Sizzlerret med ost er langtidsmarinerede i krydderier, hvorefter de grilles og lynsteges med en garniture af løg og peberfrugt serveret med naan brød

Hovedretter

Balti Sabzi: Balti betyder spand, og retterne er karakteriseret ved, at grøntsagerne, sovs, løg, tomater, hvidløg, ingefær, peberfrugt og krydderier er stegt ved en høj temperatur

Channe Masala: Kikærter tilberedt med krydderier i sauce

Tilbehør

Stegte basmatiris med milde krydderier

Butter naan, fladbrød lavet af hvedemel med smør bagt i ovn

Tandoori roti, fladbrød af fuldkornshvedemel bagt i ovn

Let krydret salatblanding

Let krydret yoghurt med agurk, tomat og kartoffel

Dessert og chai

Mitha, hjemmelavet indisk dessert

Chai, hjemmelavet indisk te


Forudbestilling skal ske senest kl. 15

Menuerne kræver lidt ekstra forberedelse, hvorfor forudbestilling er en nødvendighed, for at sikre at I får en god oplevelse. Ved bordbestilling over 10-12 gæster bliver I anvist flere borde, men tæt på hinanden.

Indisk Restaurant i København på Nørrebro og Vesterbro

Besøg en af vores 2 indiske restauranter i København. Tag en tur forbi Nørrebro og nyd god indisk mad, mens du kigger ned, og betragter livet på den pulserende Nørrebrogade. Du kan også besøge vores indiske restauration på den hippe del af Vesterbro omkring Halmtorvet, blot et stenkast fra Kødbyen. Begge steder er et godt udgangspunkt at tage videre fra ud i byen.