Nørrebrogade

NYD LÆKRE RETTER FRA DET INDISKE KØKKEN I VORES RESTAURANT PÅ NØRREBRO – OG FØL PULSEN FRA LIVET PÅ NØRREBROGADE

Spis god og spændende indisk mad hos Tandoori-Masala – få minutter fra søerne og indre by. Restaurationen regnes for at være en af byens bedste indiske restauranter, og er kendt for at servere autentisk indisk mad.

Og med afsæt i gode råvarer og stolte traditioner, er der noget til enhver gane.

En indisk restaurant i København med et menukort for alle

Spil den sikkert fra menukortet og nyd en af de klassiske indiske kødretter – som en mør Butter Chicken eller en sydende Lamb Sizzler – eller tag på opdagelse i vores vegetariske – og veganske retter. Vores køkken serverer indisk for enhver.

Restauranten på hyggelige og farverige Nørrebro, er det perfekte sted at tage videre fra ud i byen

Beliggende i umiddelbar nærhed af Blågårdskvarteret samt Sortedams- og Peblinge dosseringen, er restauranten et godt sted at tage videre fra, hvis du skal opleve København eller Frederiksberg.

Sådan kommer du videre – men husk lige desserten

Efter dit måltid prajer du nemt en taxa på Nørrebrogade, eller du kan gøre som de lokale, og cykle eller hoppe på en af de mange busser mod indre by – det tager ganske få minutter.

Vores åbningstider er:

Alle dage fra kl. 17:00 til 22:00

Køkkenet lukker kl. 21:30

Selskaber

OVERRASK DIT NÆSTE SELSKAB MED SPECIALITETER FRA DET INDISKE KØKKEN

Med et selskab på indisk restaurant gør du festen til noget særligt, og noget andet end man som gæst er vant til. Spændende og krydret mad går hånd i hånd med hyggelige rammer i en eksplosion af farverige anretninger. Og hvilken bedre måde at starte en fest på? Så tænk indisk når du planlægger dit næste selskab. 

Så går du, bogstaveligt talt, ikke galt i byen.

I kan vælge at tage det som det kommer og gå à la carte, eller du kan sætte dig sammen med vores dygtige chefkok, og aftale en menu på forhånd – så er det hele klar. når I kommer.

Indisk Take Away

Lad Indien komme til dig – bestil lækker Take-away og gør hverdagen og weekenden lidt nemmere. 

Vores retter holder sig fint varme i praktiske plasticbakker, og ønsker du at gå all -in på afslapperen, kan du spare opvasken og spise dem direkte fra bakken.

Bestil din Take Away og afhent den på Nørrebrogade 35.

Selskaber
Catering

Catering

Når man holder stor fest, er der mange ting at forholde sig til. Så hvorfor ikke lade os bekymre os om maden?

Med indisk catering skaber du hyggelige rammer for jeres næste fest. Vi aftaler menuen på forhånd, og sikrer, at alt bliver leveret til tiden.

Har nogle af jeres gæster særlige forbehold, tager vi selvfølgelig hensyn til det, og kan levere mad der er både vegetarisk, vegansk og krydret efter jeres gane.

Kontakt os uforpligtende for en samtale om jeres arrangement, og hør mere om hvad vi kan tilbyde.