Indisk Restaurant Nørrebro

Indisk restaurant nørrebro

NYD LÆKRE RETTER I VORES INDISK RESTAURANT PÅ NØRREBRO – OG FØL PULSEN FRA LIVET PÅ NØRREBROGADE

Velkommen til Tandoori Masala, indisk restaurant på Nørrebro, hvor du kan opleve en uovertruffen smagsoplevelse af autentisk indisk madkunst, blot få minutters gang fra Nørrebros pulserende atmosfære. Vores restaurant er anerkendt som en af byens fineste indiske spisesteder og er kendt for sin ekspertise i at servere autentiske indiske retter.

Med vores grundlæggende værdier om brug af førsteklasses råvarer og respekt for stolte kulinariske traditioner, sikrer vi, at der er noget for enhver smag. Uanset om du er til mildt krydrede retter eller foretrækker noget mere dristigt og velsmagende, vil vores menu imødekomme dine ønsker.

Giv dig selv den ultimative indiske spiseoplevelse og lad os tage dig med på en kulinarisk rejse gennem Indiens smagfulde køkken – lige her på Nørrebro.”

En indisk restaurant i København med et menukort for alle

Spil den sikkert fra menukortet og nyd en af de klassiske indiske kødretter – som en mør Butter Chicken eller en sydende Lamb Sizzler – eller tag på opdagelse i vores vegetariske – og veganske retter. Vores køkken serverer indisk for enhver.

Indisk restaurant på hyggelige og farverige Nørrebro, er det perfekte sted at tage videre fra ud i byen

Beliggende i umiddelbar nærhed af Blågårdskvarteret samt Sortedams- og Peblinge dosseringen, er restauranten et godt sted at tage videre fra, hvis du skal opleve København eller Frederiksberg.

Sådan kommer du videre – men husk lige desserten

Efter dit måltid prajer du nemt en taxa på Nørrebrogade, eller du kan gøre som de lokale, og cykle eller hoppe på en af de mange busser mod indre by – det tager ganske få minutter.

Vores åbningstider er:

Alle dage fra kl. 17:00 til 22:00

Køkkenet lukker kl. 21:30

Indisk restaurant nørrebro
Indisk restaurant nørrebro

OVERRASK DIT NÆSTE SELSKAB MED SPECIALITETER FRA DET INDISKE KØKKEN PÅ INDISK RESTAURANT NØRREBRO

Med et selskab på indisk restaurant gør du festen til noget særligt, og noget andet end man som gæst er vant til. Spændende og krydret mad går hånd i hånd med hyggelige rammer i en eksplosion af farverige anretninger. Og hvilken bedre måde at starte en fest på? Så tænk indisk når du planlægger dit næste selskab. 

Så går du, bogstaveligt talt, ikke galt i byen.

I kan vælge at tage det som det kommer og gå à la carte, eller du kan sætte dig sammen med vores dygtige chefkok, og aftale en menu på forhånd – så er det hele klar. når I kommer.

Indisk Take Away Nørrebro

Lad Indien komme til dig – bestil lækker Take-away og gør hverdagen og weekenden lidt nemmere. 

Vores retter holder sig fint varme i praktiske plasticbakker, og ønsker du at gå all -in på afslapperen, kan du spare opvasken og spise dem direkte fra bakken.

Bestil din Take Away og afhent den på Nørrebrogade 35.

Selskaber
Catering

Catering

Når man holder stor fest, er der mange ting at forholde sig til. Så hvorfor ikke lade os bekymre os om maden?

Med indisk catering skaber du hyggelige rammer for jeres næste fest. Vi aftaler menuen på forhånd, og sikrer, at alt bliver leveret til tiden.

Har nogle af jeres gæster særlige forbehold, tager vi selvfølgelig hensyn til det, og kan levere mad der er både vegetarisk, vegansk og krydret efter jeres gane.

Kontakt os uforpligtende for en samtale om jeres arrangement, og hør mere om hvad vi kan tilbyde.