Udendørs servering på indisk restaurant.

Beliggende centralt I den hippe del af Vesterbo serverer vi en klassiske indisk madoplevelse

Spis Indisk på Vesterbro og kig forbi vores indiske restauration på Halmtorvet 5, tæt på hovedbanegården.

Restauranten åbnede i 1999, og har i årevis været en populær indisk restauration i hjertet af Vesterbro. Årsagen til at vi har overlevet så længe i en hård branche, er vores konstante fokus på kvalitet og den gode oplevelse, hvilket er blevet bekræftet af flere anmeldere.

Vi holder fast vi traditionerne, og selv indretningen er klassisk indisk, for at give dig den rigtige stemning. Interiøret er bygget op i mørke træsorter, med indiske billeder på væggene. Bordene er lyst op af stearinlys.

Vælg dine favoritter á la carte, eller vælg en af kokkens udvalgte menuer. Vi er altid lydhøre overfor ønsker om styrken af maden, og rådgiver dig gerne i dit valg.

Vegetaren har vi selvfølgelig også tænkt på, så der er noget for enhver.

Vi har hen over sommeren også en del pladser udenfor på Halmtorvet. Nyd din lækre indiske mad med aftensol.

Det perfekte sted at spise, for dem af jer der skal opleve byen

Fra vores yderst centrale beliggenhed på Vesterbro, er mulighederne mange. Vi ligger nemlig så centralt, at du kan nemt kan fordøje maden på en lille spadseretur og eksempelvis besøge: Kødbyen, Husets Teater, Det Nye Teater, Tivoli, Planetariet, Fisketorvet og meget mere.

Vores åbningstider er:

Alle dage fra kl. 17:00 til 22:00

Køkkenet lukker kl. 21:30

Selskabsmenu chefs menu
Selskaber mad på indiske restaurant

Selskaber, vi har plads til 44 gæster

Byd familien, vennerne eller kollegaerne på veltilberedt indisk på Nørrebro. Herfra kommer i nemt videre, hvis i da ellers kan løsrive jer fra den hyggelige stemning. I kan vælge ud fra en af vores udvalgte menuer eller sammensætte jeres egen. Læs mere om jeres muligheder, og tag en snak med os.

Indisk takeaway

Tag smagen af god indisk mad med hjem. Du kan bestille fra begge vores indiske spisesteder i København. Bestil din Take Away og afhent den på Halmtorvet 5.

Indisk take-away
Indisk Catering

Catering

Bestil lækker indisk mad til dit næste arrangement og byd dine gæster på en oplevelse ud over det sædvanlige. Vores kokke har skabt en menu med afsæt i gamle indiske traditioner, men du kan også selv sammensætte menuen ud fra egne ønsker. Al mad leveres i praktisk engangs-service. Kontakt os allerede i dag, og så finder vi sammen den bedste løsning.